About Viking Schaatsenfabriek BV

Website
Website
Employees
Employees
1-10 employees View all
Industry
Industry
Sports
Location
Location
Palmpolstraat 100, Almere, NL
Description
Information
Viking is in 1948 te Amsterdam begonnen met het produceren van schaatsen. Viking is uitgegroeid tot een wereldmerk waarvan het grootste gedeelte van het assortiment in Nederland wordt geproduceerd. Niet zo vreemd dat door zeven van de tien topschaatsers nog steeds voor Viking wordt gekozen. De meeste wereldtitels, wereldrecords en Olympische successen zijn op Viking schaatsen behaald. Innovatie. Enkele voorbeelden hiervan zijn uiteraard de klapschaats, onze 66 HRC buizen en de Custom Made schoenen. Daarnaast biedt Viking voor iedere topsporter of sportieve recreant een passend alternatief in het uitgebreide Viking-assortiment. Kwaliteit staat bij Viking hoog in het vaandel. Viking besteedt grote aandacht aan schoenen en schaatsen, wat o.a. zorgt voor een uitstekende pasvorm van de schoen. De schoenen worden gemaakt op leesten die speciaal voor het schaatsen zijn ontwikkeld. Voeg daarbij de eersteklas service-afdeling waarop u kunt terugvallen, en u bent met Viking verzekerd van een goede keuze. Informatie te over op de uitgebreide Viking site. Wilt u nog meer weten over de Viking-producten, dan kunt u natuurlijk ook terecht bij uw Viking-dealer. Voor een vrijblijvend en deskundig advies. Nieuwe ontwikkelingen worden door Viking altijd gevolgd. Voor meer informatie kunt u altijd bij uw Specialist terecht. Gegarandeerd vakmanschap, daar staat Viking voor. Het maken van schaatsen is een ambacht; iedere Viking schaats staat dan ook voor meer dan vijftig jaar vakmanschap !

Frequently Asked Questions about Viking Schaatsenfabriek BV

What is Viking Schaatsenfabriek BV email format?

The widely used Viking Schaatsenfabriek BV email format is {first} (e.g. [email protected]) with 100% adoption across the company.


What is Viking Schaatsenfabriek BV customer service number?

To contact Viking Schaatsenfabriek BV customer service number in your country click here to find.


Who is the CEO of Viking Schaatsenfabriek BV?

Hiddo Visser is the CEO of Viking Schaatsenfabriek BV. To contact Hiddo Visser email at [email protected] or [email protected]. Or you may call +31-642805433


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more