About Stauning Whisky

Website
Website
Employees
Employees
11-50 employees View all
Industry
Industry
Wine & Spirits
Location
Location
Stauningvej 38, Stauning, Skjern 6900, DK
Description
Information
Stauning Whisky er et dansk whiskydestilleri. Vores destilleri ligger ved den jyske vestkyst nær byen Stauning. Og placeringen er skam ikke tilfældig! Da det hele eventyret begyndte var den grundlæggende idé at vi som udgangspunkt skulle gøre alt selv og gerne efter skotsk tradition. Vi ville lave en røget i whisky i beste Islay stil. Derude hvor vinden er frisk og der rigtig dufter af hav og tørv. Meget har ændret sig siden de dage. Men ønsket om at holde alle processer i huset står stadig ved. Så her ved Stauning Whisky har vi valgt selv at stå for alle dele af produktionen, lige fra vi modtager byggen fra landmandens marker, til vi tapper de gyldne dråber på flaske. På den måde kan vi sikre os, at der på intet sted bliver gået på kompromis med kvaliteten. Det er meget vigtigt for os, at slutresultatet er whisky af højeste kvalitet. Samtidig giver det mulighed for, at gæster kan se alle dele af en whiskyproduktion, når de besøger destilleriet i Stauning. Stauning Whisky laver whisky baseret på rug og byg.

Stauning Whisky Alternatives

Frequently Asked Questions about Stauning Whisky

What is Stauning Whisky email format?

The widely used Stauning Whisky email format is {first} (e.g. [email protected]) with 66.67% adoption across the company.


What is Stauning Whisky customer service number?

To contact Stauning Whisky customer service number in your country click here to find.


Who is the CEO of Stauning Whisky?

Lasse Vesterby is the CEO of Stauning Whisky. To contact Lasse Vesterby email at [email protected] or [email protected].


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more