About DonanımHaber

Website
Website
Employees
Employees
51-200 employees View all
Industry
Industry
Online Media
Location
Location
Değirmen Sk. Cemal Bey İş Hanı, A Blok, No: 11/39-42, K: 10 Kozyatağı - Kadıköy/İstanbul, Şaşmaz Sitesi, ISTANBUL, ISTANBUL 34000, TR
Description
Information
Türkiye’nin en eski teknoloji şirketlerinden biri olan DonanımHaber 1999 yılından bu yana teknoloji yayıncılığı, 2001 yılından bu yana da sosyal ağ alanlarında Türkiye’nin yol gösterici girişimlerinden olmuş, geçmişten gelen tecrübeyi bugün modern teknolojileri ile harmanlayarak dünya standartlarında ARGE çalışmaları ve teknoloji projeleri yürütmektedir. Neler Yapıyoruz? ➤ DonanımHaber Türkiye’nin en çok ziyaret edilen sosyal ağlarından biri ve her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. ➤ Resmi ARGE Merkezi statüsünde ve Türkiye’nin ARGE yatırımına yapay zeka, makine öğrenmesi, derin öğrenme gibi teknolojileri kendi imkanları ile geliştirerek katkı sağlıyoruz. ➤ Türkiye’nin enformatik öncelikli olarak seçilmiş projelerini hayata geçirdik ve yeni projeleri geliştirip kullanıma sunuyoruz. ➤ Türkiye’de ilk sayılabilecek projelerden olan, forumdaki moderasyon işlemini makine öğrenimi ve yapay zeka algoritmalarına bırakacak, insan kararlarından daha tutarlı robotlar geliştiriyoruz. ➤ En yeni yazılım teknolojilerini ve trendlerini yakından takip edip, kullanıyoruz. ➤ Yetişmiş insan kaynağını önemsiyoruz ve çalışanlarımıza yeni teknolojileri kullanmak için gerekli fırsatları yaratmaya özen gösteriyoruz. Hangi teknolojilere hakimiz? Neler kullanıyoruz? .NET Core FW altında hamurunu kodladığımız yeni projelerimizi, Docker ile fırına verdikten sonra container'lara yükleyip Türkiye’de barındırılan sanallaştırılmış yapıdaki kendi sunucularımızda koşturuyoruz. Objelerimizi cachelemek istediğimizde ise Redis ile aşk yaşıyoruz. RDBMS tarafında hâlâ Microsoft MSSQL dipte uyurken, üstünü Mongodb, Cassandra ve Redis ile örtüyoruz. Kuyruklamasöz konusu olduğunda ise "seni seçtim RabbitMQ!"​, yetmediği yerde süperman Redis'i de çağırırız. Websocket gerektiğinde Nodejs'i bu pakete dahil ediyoruz. Aramalarda ise hem SQL Fulltext hem de Elastic Search'un bize bahşettiği nimetlerden faydalanıyoruz. Yüksek hacimli trafiği döndürmek ve static cacheleme söz konusu olduğuda nginx'i masaya vuruyoruz/yatırıyoruz/çıkarıyoruz. Makine öğrenmesi dendiğinde Python'a yuvasından çıkması için flüt üflüyoruz, yapay sinir ağlarında ise Tensorflow diyoruz. Hem CPU yoksa GPU yesinler diyebiliyor bize Tensorcuğumuz. Mobil uygulama projelerimizde Native bir kodlama (Java, Objective-C, Swift) tercih ediyor, bazı özel projeler için hibrit framework’ler üzerinde çalışmalar yürütüyoruz. Single Appilication Pages içinse Angular kullanıyoruz.

DonanımHaber Alternatives

Industry
Online Media
Industry
online media
Industry
Online Media
Industry
Online Media
Industry
online media
Industry
online media
Industry
online media
Industry
online media

Frequently Asked Questions about DonanımHaber

What is DonanımHaber email format?

The widely used DonanımHaber email format is {first}{last} (e.g. [email protected]) with 50% adoption across the company.


What is DonanımHaber customer service number?

To contact DonanımHaber customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more