About DIFT

Website
Website
Employees
Employees
11-50 employees View all
Industry
Industry
Marketing & Advertising
Location
Location
Gordunakaai 85, Gent, Vlaanderen 9000, BE
Description
Information
Bij DIFT laten we onze creativiteit los op uitdagende briefings - het drijft ons aan en houdt ons scherp. Afgelopen decennium bouwden we dan ook serieus wat expertise op. We voelen ons als een vis in het water in onderstaande vakgebieden. BRANDING Een merk zonder (sterke) visuele identiteit is als een kip zonder kop ... Daar kraait geen haan naar. Echte 'brand loyalty' is het gevolg van een aantrekkelijke look & feel die consistent wordt uitgedragen. Want een goede branding is de rode draad die al je communicatiedragers verbindt. Wij creëren de identiteit waar jouw merk nood aan heeft. STRATEGIE Elke activiteit van een organisatie hoort te vertrekken vanuit de merkwaarden - ook de communicatie. Door die focus te bewaren op de lange termijn weet het publiek waar je voor staat en wat je voor hen kan betekenen. En dat loont in de cijfers. DIFT helpt je met het opzetten van een vakkundige merkstrategie en vertaalt die naar een doelgerichte communicatiestrategie en -plan. COMMUNICATIE Een merk heeft altijd nood aan eenduidige activatie. Een effectieve campagne brengt je publiek in aanraking met je brand. Wat dat ook mag zijn, tegen een uitdagende briefing zeggen wij nooit nee. Wij zien briefings als een pingpongspel: een eerlijke mening terugkaatsen wanneer we merken dat er betere oplossingen bestaan om het doel te raken. We zien onszelf als meedenkers (en niet louter uitvoerders). Van eenmalige flitsende campagnes on-en offline tot doorlopende merkcommunicatie. CONCEPT Als creatieve bollebozen staan we altijd klaar om ons hoofd te breken over knallende concepten. Zo eentje waar je van denkt: “Toeme, dat ik daar niet op gekomen ben.” Wij brainstormen maar al te graag tot in de late uurtjes. PRODUCTIE DIFT voelt zich thuis in verschillende mediamarkten (niet de winkel). We vermijden de klassieke recepten voor radio of televisie en kiezen voor beeld en geluid met een apestaartje. We vertalen je verhalen naar opvallende video’s, podcasts of radio.

DIFT Alternatives

Industry
marketing & advertising
Industry
marketing & advertising
Industry
marketing & advertising
Industry
marketing & advertising
Industry
marketing & advertising
Industry
marketing & advertising
Industry
marketing & advertising
Industry
marketing & advertising
Industry
marketing & advertising

Frequently Asked Questions about DIFT

What is DIFT email format?

The widely used DIFT email format is {first} (e.g. [email protected]) with 100% adoption across the company.


What is DIFT customer service number?

To contact DIFT customer service number call here +3292786542. To contact DIFT customer service number in your country click here to find.


Who is the CEO of DIFT?

Linda Sonck is the CEO of DIFT. To contact Linda Sonck email at [email protected] or [email protected]. Or you may call 0467 02 78 09


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more