About Coop Danmark

Website
Website
Employees
Employees
1,001-5,000 employees View all
Industry
Industry
Retail
Location
Location
Roskildevej 65, Albertslund, 2620, DK
Description
Information
I Coop er vi sammen om bedre mad. Vi tror på, at det gode måltid er en kilde til et godt liv og til fællesskab mellem mennesker. Vi ændrer den danske dagligvarehandel og udvikler madkulturen i Danmark. Samarbejde er så vigtigt for os, at vi har gjort til det vores navn: Coop, kommer fra cooperation, som er sammensat af con og opera, der betyder samarbejde. Vi tror på, at vi sammen er mere end hver for sig, og at vi gennem forskellighed, tillid, engagement og begejstring i fællesskab kan skabe store forandringer i danskernes madvaner. Coop er ejet af vores medlemmer. Det er helt unikt i forhold til andre danske detailvirksomheder. Vi er langt den ældste detailvirksomhed i landet. At arbejde i Coop er derfor både præget af historiens vingesus og lysten til at forandre og skabe ny historie. I Coop bliver du en del af en virksomhed, der har sat præg på danmarkshistorien med f.eks. madpyramiden og danske designmøbler til rimelige priser og som gør en stor indsats for at kunderne kan vælge sundt og ansvarligt. Vi har brug for medarbejdere, der er drevet af stærke idealer, har lyst til at forandre dansk dagligvarehandel og som tør gøre en forskel for vores kunder. Det kan du både gøre i butikkerne, på vores hovedkontor eller vores lager. Hvis du har mod på at være med på en spændende rejse, så se vores ledige stillinger her på LinkedIn og på Coop.dk/job.

Coop Danmark Alternatives

Frequently Asked Questions about Coop Danmark

What is Coop Danmark email format?

The widely used Coop Danmark email format is {first}.{last} (e.g. [email protected]) with 71.54% adoption across the company.


What is Coop Danmark customer service number?

To contact Coop Danmark customer service number call here 43864386. To contact Coop Danmark customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more