About Beils Türkiye

Website
Website
Employees
Employees
11-50 employees View all
Industry
Industry
E-learning
Location
Location
Istanbul, TR
Description
Information
Beils Türkiye, 30 yılı aşkın süredir İngilizce eğitim materyalleri ile dünya çapında on milyonlarca öğrenci ve 100.000’den fazla öğretmene ulaşan deneyimli lider yayıncı Burlington English grubunun bir parçasıdır. Burlington English, uzun yıllar süren geliştirmelerin ardından, 2009 yılında sınıflarında kullandığı İngilizce öğretimi çözümlerini dijital platforma taşımıştır. Geliştirdiği benzersiz online eğitim platformu ile İngilizce öğrenme deneyimini online İngilizce eğitiminde uzman yabancı ve iki dilde ana dil seviyesinde yetkin Türk öğretmenlerden oluşan profesyonel öğretmen kadrosuyla Türkiye’de de 2020 yılında online olarak sunmaya başlamıştır. Beils online İngilizce eğitimlerinin en önemli öğelerinden olan, patentli sanal konuşma eğitmeni teknolojimiz SpeechTrainer® ile öğrenenlerin deneyimli uzman öğretmenlerle online derslerde edindiği İngilizce telaffuz ve dinleme becerisi mükemmelleşir ve akıcı İngilizce hedefine ulaşması için gereken süre azalır. Online İngilizce eğitiminde dünyanın en gelişmiş platformunu sunan Beils, her seviyeden yetişkinlere genel İngilizce eğitimlerinin yanı sıra, 159 farklı kariyer alanında mesleki İngilizce eğitimleri sunmaktadır.

Frequently Asked Questions about Beils Türkiye

What is Beils Türkiye email format?

The widely used Beils Türkiye email format is {f}{last} (e.g. [email protected]) with 75.00% adoption across the company.


What is Beils Türkiye customer service number?

To contact Beils Türkiye customer service number call here 02127067220. To contact Beils Türkiye customer service number in your country click here to find.


Supercharge your
Prospecting &
Outreach with
ContactOut
Supercharge your Prospecting &
Outreach with ContactOut

Search Portal

Find countless prospects outside of LinkedIn fast

Accelerate prospecting with instant access to 300M professionals from 30M companies with the right contact details.

Discover the source of our data

Learn more